piano.jpg
Referenties

Ik ben inmiddels al een jaar afgestudeerd, maar het is moeilijk om als freelance musicus voldoende werk te krijgen.
Via het ondersteuningstraject van "Nieuw Talent" heb ik nu een professionelere presentatie, waardoor ik steviger in mijn schoenen sta.

 
Advertisement
Semmy Kugel

semmy-kugel.jpgSemmy Kugel (1948) sloot in 1981 haar Voortgezette Agogische beroepsopleiding af, om zich vervolgens in drie therapievormen te specialiseren, Gestalt-, Systeem- en Groepspsychotherapie.

Zij heeft meer dan dertig jaar ervaring in de psychologische hulpverlening. En heeft ze twintig jaar een praktijk voor coaching en therapie.

In 2008 richtte zij samen met een collega "A2 praktijk voor coaching en therapie" op en met vijf collega's het "Amsterdams Coachingsgenootschap". In het team van Nieuw Talent heeft zij een adviserende en coachende rol, waarbij zij zich vooral op Life Coaching richt.

Bij life coaching gaat het om het vinden van een balans tussen verschillende levensgebieden, zoals studie, werk en relatie. Daarnaast focust het op het maken van goede overgangen in uw persoonlijk leven, bijvoorbeeld van student naar uitvoerend musicus. Bij lifecoaching gaat het om het vrijmaken van potentiële kwaliteiten, waardoor men optimaal kan functioneren.

 
< Vorige   Volgende >