Puzzle.jpg
Nieuw Talent

Nieuw Talent
Contactpersoon:
Martin van der Brugge

Praktijkadres:
Watermolen 1
2317 ST Leiden

Postadres:
 
Postbus 3051
2301 DB Leiden

Telefooon: 071-3317873
E-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  

 

 

“Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.” (Confucius, Chinees filosoof) 

 

“Ik hou van werken zolang het werk is waarvan ik hou.” (Johan Cruijff)

 

“Ga zo ver als je kunt zien; als je daar aankomt, kun je verder kijken. (Thomas Carlyle)

 

"The word 'listen' contains the same letters as the word 'silent'." (Alfred Brendel)

 

"To achieve great things, two things are needed; a plan, and not quite enough time." (Leonard Bernstein)  

 

 "Wees waar je bent, niet waar je denkt dat je zou moeten zijn" 


“Have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become.” (Steve Jobs)

"Mens sana in corpore sano"  (Latijn) "Een gezonde geest in een gezond lichaam". (Juvenalis,  Romeins dichter)

Niet denken, maar doen! 

 

 
Hoe vraag je als musicus een uitkering aan?
Zonder werk door covid-19?

Alle muzikanten worden getroffen door covid-19.
Of je nu klassiek muzikant, jazz - of popmuzikant bent. Veel is nog onzeker, maar dat het nog een lange tijd zal duren voordat we weer volledig aan de slag kunnen gaan is wel duidelijk. 
Wachten en stil zitten is voor jou geen optie. Maar wie helpt je om actief te worden en wat kun je eigenlijk doen in deze situatie? Nieuw Talent kan jou helpen in je zoektocht. 


Wat doe je in de tussentijd?

Veel muzikanten hebben een TOZO-uitkering aangevraagd. Hoe lang de TOZO-regeling beschikbaar zal blijven, is één van de onzekerheden. Nieuw Talent wil samen met jou kijken of er tijdelijk een baan te vinden is. Om zo snel mogelijk niet meer of minder afhankelijk te zijn van de TOZO-regeling. 

Prognose en plannen voor de toekomst

Zal de muziekmarkt na de covid-19-periode nog hetzelfde zijn? Het is waarschijnlijk dat de muziekmarkt er na 2021 anders uitziet. Naast jouw talent als musicus, heb je allicht ook andere talenten. Is het een idee om niet meer 100% afhankelijk te zijn van het muzikantenbestaan en een gemengde praktijk op te bouwen? Nieuw Talent helpt jou te onderzoeken welke van je talenten je kunt inzetten en stimuleert je om plannen te maken voor de langere termijn. 

Maatwerk

Nieuw Talent begeleidt sinds 2008 , net afgestudeerde musici bij het opbouwen van een muziekpraktijk en het ondernemerschap. Wij zetten ons in om vanuit onze brede kennis van loopbanen en arbeidsmarkt te kijken welke baan het beste bij jouw past. Nieuw Talent werkt samen met Sozaned , een landelijk werkend detacheringbureau sinds 2001. Zij staan garant voor een zeer uitgebreid netwerk en hebben contacten bij overheden en bedrijven. Ook zijn zij gespecialiseerd in coachingstrajecten.

Na je inschrijving bij Nieuw Talent vindt er eerst een intakegesprek plaats. Hierin gaan we na welke vragen je precies hebt en wat je van de begeleiding verwacht. Daarna stel je samen met Nieuw Talent een plan van aanpak op. Onze begeleiding is oplossingsgericht: geen langdurig traject maar alleen dat wat voor jou werkt.

Gedeeltelijke carrièreswitch, omscholingsopleidingen

Samen kijken we naar de mogelijkheid tot omscholing of bijscholing. Soms zijn er mogelijkheden voor subsidie van jouw om- of bijscholing. Wij kunnen je ondersteunen om de juiste subsidiekanalen te vinden en een succesvolle subsidieaanvraag te schrijven.
 
Download hier de flyer 
 
Contactpersoon: Martin van der Brugge
Postbus 3051
2301 DB Leiden
telefooon: 071-3317873
e-mail:   Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  

 

 
Volgende >